FESTA CATALANISTA EN MASSAMAGRELL


aplec del bloc en simbología nacional catalanista 

          El propenc fi de semana la coalició compromís-bloc organisa un concert a Massamagrell per segon any consecutiu . Un concert a on el polifacètic Pep el botifarra tornarà a delectar als assistents ademés de teloners participara algun grup de la seua corda a on esfarà un homenage al històric grup catalaniste al tall .

Hem pareix be que es fomente la musica en llengua valenciana  .M´agrada Pep el botifarra i part del seu repertori , ara estos concerts no es fan per a reivindicar la nostra valenciania potenciant la cultura i la musica , es fan per a assimilar la nostra cultura en la catalana . El bloc te la estratègia de captar als jóvens en concerts i en la excusa de la musica traure les quatribarrades com algo natural de poble oprimit o tonteries similars .

Conec amics que han anat a algú del bloc jove per que els agradava el grup i casi han acabant vomitant de la manipulació que es fa de la gent jove ,assimilant catalanitat en modernitat ,futur ,joventut .Es la mateixa estratègia que molts mestres manipuladors continuen fent als nostres coleges i instituts a on el catalanisme es futur i el valencianisme es caduc , faller i passat de moda .
La  prova la teniem les falles del any pasat a on grups antisistema de tall catalaniste es clavaven en les falleres de valencia i la seua cort d´honor .



     



Pero compromís te un atra estratègia i després de controlar moltes associacions de veïns o reivindicatives abans en mans socialistes ara perseguix entrar en les falles per a donar li eixe toc catalanista que li falta .
S´han donat conte que amagant la seua radi-calitat i el seu odi per lo valencià dona més resultat que parlar obertament del seu autèntic objectiu que es que valencià forme part del invent paranoic dels països catalans .

Lo que me pregunte es : ¿Del bestial regà de millons que reb el catalanisme per a potenciar el català en la comunitat valenciana per part de la quebrà generalitat deCatalunya també finançaran a Compromís els seus actes culturals i concerts? .

Darrere de les camisetes de Monica Oltra i dels concerts s´amaga la destrucció de la nostra singularitat com a poble ferida ya de mort per la traïció del pp 

Desperteu valencians i parem este catalanisme militant que poc a poc mos esta llevant la personalitat .


Comentarios

  1. Tota la rao del mon, has donat en el clau. El pancatalanisme aprofite tots eixos actes per a captar gent, es fiquen la careta de 'valencianisme' pero per darrere volen tot lo contrari. Xavier

    ResponderEliminar
  2. el blog de massamagrell26 de enero de 2013, 23:59

    Es aixina i estan reclutant a molt joves es els concertets i tot lo que fan . Tenim que denunciarlo i que tot lo mon sapia en realitat el seu objetiu . Gracies per el teu comentari .

    ResponderEliminar
  3. El titul deuria ser "Festa catalanista en Massamagrell"

    ResponderEliminar
  4. OIDO COCINA , 30 ANYS DE CATALANISME TE FA TINDRE ERROS AIXINA

    ResponderEliminar
  5. Mos pasa a tots i es bo que entre mosatros mos correchim.

    ResponderEliminar
  6. Ellos mismos se consideran pertenecientes a unos países que dicen son Catalanes,esa es la realidad, no se consideran Valencianos y por supuesto Españoles Tampoco. El independentismo Catalán busca destruir la identidad y la cultura Valenciana para someterla a sus intereses, que no son otros que la construcción artificial de los países catalanes.Unidad frente al pan catalanismo. Ramón-España2000

    ResponderEliminar
  7. La única tontería es no hacer nada, viendo la situación en la que vivimos hay que posicionarse,Luchar por lo que uno cree, por unos ideales y defender los siempre.Ramón-España2000

    ResponderEliminar
  8. Tonterías ninguna, solo viendo las siglas de tu partido con PV (pais valencia) ya me da repelús... Deben reconocer algunos partidos que los valencianos no somos idiotas( al menos no todos), algunos jóvenes hemos recibido una educación sectaria y dirigida en temas como la nostra llengua(menuda patraña) que nos soltaban en VALENCIA LLENGUA i LLiTERATURA, claramente nos enseñaban catalán y el extendido dialecto barceloní. Tienes que irte fuera de estos círculos viciados de educación politizada, para poder descubrir que no llevan razón. Nos robaron nuestro siglo de oro y ahora quieren que seamos parte de su territorio. Ya basta de ocupaciones y mentiras. Dejen de engañar a la juventud.
    SOM VALENCIANS MAI CATALANS

    Maite

    ResponderEliminar
  9. el blog de massamagrell4 de febrero de 2013, 18:36

    Gracias por su comentario totalemente de acuerdo Som valencians mai catalans .

    ResponderEliminar
  10. Muy bueno el video ¡y todavia habrá quien despues les siga votando!

    ResponderEliminar
  11. Entre ací per riure'm. La meua intenció no és ferir a ningú, però és que no he vist tanta contradicció en ma vida. Com pot ser que digueu que "reneguen del valencianisme", si sou vatros (no vosatros, que jo no parle com els de l'Horta) els qui renegueu? Dieu ser valencians i en realitat sou uns castellans camuflats. Reneguem? No renegareu vatros? Sou uns presumptes hipòcrites. No som madrilenys, que vos quede ben claret. ;)

    ResponderEliminar
  12. No tens molt clar lo que vol dir l'autor en este articul:

    Ningú vol ser madrileny, volem ser valencians, no perque siga millor ni pijor, sino perque ho som; si haverem nascut en Sevilla, seriem andalusos, ni millor ni pijor. Lo q no volem la majoria és que mos diguen q som lo que no som: som Valencians.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

Entradas populares de este blog

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL VALENCIANISME RECLAMA UN BURJASSOT MÉS VALENCIANISTE

LA WEB DEL AYUNTAMIENTO DE MASSAMAGRELL